مزایا و معایب فلزیاب اکوناکس
در این مقاله به بررسی مزایا و معایب فلزیاب اکوناکس می پردازیم. فلزیابها به عنوان ابزارهای اساسی در جستجوی گنجینهها، مواد فلزی، و سایر اشیاء قدیمی و ارزشمند استفاده میشوند. یکی از مدلهای جدید این دستگاهها، فلزیاب اکوناکس است که توسط شرکت مینلب تولید میشود. در این مقاله، ما مزایا و معایب این فلزیاب را بررسی خواهیم کرد، که با ویژگیهای نقطه زن بوقی و عمق کاوش ۱/۷۰، از اهمیت ویژهای برخوردار است. فلزیاب اکوناکس از سری اکوناکس 600 و بعد سری اکوناکس800 و در اخرین ورژن شرکت مینلب استرالیا از نسخه اکوناکس900 رونمایی کرد.
مزایا فلزیاب اکوناکس
1. نقطه زن بوقی: یکی از ویژگیهای برجسته فلزیاب اکوناکس، نقطه زن بوقی است. این ویژگی به کاربران این امکان را میدهد تا به دقت محل دقیق کنایهها و اهداف را پیدا کرده و حفرهکنی کنند.
2. عمق کاوش بالا: اکوناکس با توانایی عمق کاوش ۱/۷۰ متر، به شما این امکان را میدهد تا به دنبال اهداف در عمقهای عمیقتر بگردید.
3. تفکیک بوقی و عددی: این دستگاه دارای قابلیت تفکیک بوقی و عددی است که به شما این امکان را میدهد تا بین اشیاء فلزی و غیرفلزی تمییز قائل شوید. در فلزیاب اکوناکس اپراتور می تواند هم بصورت عدد و هم بصورت بوق فلزات را از هم تشخیص دهد بدین صورت که هر فلز بوق و کد مخصوص خود را داراست.
معایب فلزیاب اکوناکس
1. قیمت بالا: یکی از معایب اصلی اکوناکس، قیمت بالای آن است. این دستگاه معمولاً به عنوان یکی از گزینههای گرانقیمت در بازار فلزیابها شناخته میشود. البته این موضوع نباشد فراموش شود که نرخ دلاری این محصول مناسب بوده و در ایران بخاطر نوسانات ارز قیمت قیمت بالا می باشد.
2. وزن بالا: به دلیل وزن بالا فلزیاب اکوناکس، حمل و نقل آن ممکن است مشکلاتی ایجاد کند، به ویژه برای کاربرانی که نیاز به حمل مکرر دارند.
3. پیچیدگی استفاده: برای بهرهبرداری بهینه از فلزیاب اکوناکس، نیاز به تجربه و آموزش کافی دارید. این دستگاه پیچیدهتر از برخی از مدلهای دیگر فلزیابهاست.
خلاصه:
فلزیاب اکوناکس، یک دستگاه با نقطه زن بوقی و عمق کاوش ۱/۷۰ متر است که توسط شرکت مینلب تولید میشود. این دستگاه با مزایا و معایب خود، یک ابزار قدرتمند برای کشف مواد فلزی و گنجینههای باستانی است. اما باید متوجه مزایا و معایب آن باشید و انتخاب خود را با دقت انجام دهید.