9 نکته اپراتوری برای کاوش گنج
در این مطلب قصد داریم به بررسی 9 نکته اپراتوری برای کاوش گنج بپردازیم.
فهرست مطالب
نکات اپراتوری یک اپراتور با 25 سال سابقه کار.
1- فلزیاب خود را کاملا بشناسید:
به تنظیمات و قابلیت های فلزیاب خود از طریق مطالعه و آموزش مسلط شوید در غیر اینصورت قادر به استفاده صحیح و کامل از دستگاه خود نخواهید بود.
2- یک محل تمرین بسازید:
قبل از هرکاری خودتان را گرم کنید! یک محل تمرین برای خودتان ایجاد کنید و در اوغات فراغت و قبل از کاوش ، فلزیاب خودتان را به چالش بکشید..در زمین مقداری فلز با ارزش و بی ارزش دفن کنید و رفتار فلزیاب خودتان را در مواجهه با آنها بسنجید و از سالم بودن باتری و تجهیزات مطمئن شوید.
3- مثبت اندیش باشید:
نا امیدی را از خودتان دور کنید، هیچ موفقیتی ساده بدست نیامده !
4- از کارتان لذت ببرید :
کاوش را به عنوان تفریح ببینید و از آن لذت ببرید.
5- امنیت و سلامت خود را حفظ کنید:
هیچ کاری ارزش به خطر انداختن سلامتی و امنیت شما را ندارد بنابراین در وهله اول و قبل از هر کاوش، امنیت و سلامت خود را در کار در نظر بگیرید و همچنین با ابزار و تجهیزات ایمنی (دستکش-ماسک-عینک و ..) اقدام نمایید.
6- به محیط کاوش احترام بگذارید:
یادتان باشد شما غیر از یک کاوشگر، به عنوان یک باستان شناس و تاریخ شناس نیز فعالیت میکنید! محیط کاوش و بناهای تاریخی را تخریب نکنید.
7- از حفاری مکانی که به نظر فلز بی ارزش می رسد نترسید:
بخاطر داشته باشید اغلب فلزات با ارزش، درکنار فلزات بی ارزش قرار گرفته است (مثلا مقداری طلا در کنار مقدار زیادی مفرغ) ، بنابراین از حفاری و کاوش نهراسید و شانس خود را امتحان کنید.
8- مکانهایی که قبلا حفاری و دفینه آن تخلیه شده را از دست ندهید:
بسیار پیش آمده که در مکانهایی که دفینه ای از آن خارج شده ، مقداری از دفینه جا مانده است!
9- از فلزیاب خود مراقبت و نگهداری کنید :
هنگام کاوش آن را به زمین نکوبید! آن را خشک و تمیز نگهدارید، اگر قصد انجام کاوش به مدت طولانی ندارید ، باتری را خارج کرده و یا تخلیه کنید
سایر مطالب